Lars Lerstorp ny Commercial Director Rail & Road på Scanlog

Scanlog – den skandinaviska logistikspecialisten som brinner för Ansvarsfull Logistik, meddelade idag att Lars Lerstorp har utnämnts till Commercial Director Rail & Road Freight Solutions.

Rollen som Commercial Director Rail and Road Freight Solutions innebär ett övergripande kommersiellt ansvar för Scanlogs transportlösningar inom järnväg, väg och multimodala frakter. Det innebär ansvar för såväl innovativ produktutveckling, leverantörsrelationer och inköp. Satsningen är ett led i att fortsätta de senaste årens snabba tillväxt och utveckla nya värdeskapande och hållbara kunderbjudanden.

Lars har de senaste tre åren arbetat med att utveckla Scanlogs multimodala sjöfraktlösningar till norra Skandinavien. Innan det har han haft ledande positioner inom logistikbranschen på bland annat ASG, Danzas, DHL, Van Dieren Sweden AB och Samskip. I snart 30 år har han arbetat med multimodala lösningar inom järnväg, väg och sjöfart.

– Jag har haft förmånen att arbeta med Lars i några år nu och han har med sin långa och gedigna erfarenhet inom både operations och sales blivit en ovärderlig del av Scanlogs kommersiella organisation. Han är en av de bästa på marknaden och kommer tillföra mycket värde till våra kunder och samarbetspartners i denna nya och utvidgade roll, säger Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

Tjänsten är en av tre nyinrättade kommersiella chefstjänster på Scanlog, en för respektive affärsområde. Syftet med de nya rollerna är att stärka upp teamet och bibehålla struktur och kvalitet i den tillväxtfas som Scanlog befinner sig i. Ambitionen är att bli ännu mer effektiva och tydliga i kunderbjudandet.

– Nästa år har jag 30-årsjubileum i branschen och jag tycker fortfarande det är lika roligt att ta fram nya logistiklösningar och lösa problem för våra kunder. Jag ser oerhört stor potential i vårt affärsområde, inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv och det ska bli väldigt kul att utveckla det inom vårt koncept Ansvarsfull logistik, säger Lars Lerstorp, Commercial Director Rail & Road Freight Solutions.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Ytander, martin.ytander@scanlog.se, 0706754121

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss