Lars Widelund till Scanlog

Lars Widelund har utsetts till Senior Business Development Manager i Scandinavian Logistics Partners.

Lars har en lång erfarenhet inom logistik- och transportområdet, han inledde sin karriär hos Nordisk Transport AB bland annat som ansvarig för försäljning av egna trafiker och blev sedan ansvarig för fraktupphandlingar hos Alimak AB och därefter platschef för DFDS Transport i Skellefteå. Lars har de senaste femton åren som hamnchef framgångsrikt utvecklat och lett verksamheten i Skellefteå Hamn.

– Jag är fantastiskt glad och stolt över att Lars vill vara med och ansvara för att utveckla Scanlogs affär i Norrland säger Scanlogs styrelseordförande och grundare Mathias Wideroth. Lars tillför inte bara kompetens och erfarenhet från logistikområdet i dess bredaste bemärkelse, med sin djupa kännedom om de specifika förhållandena på logistikmarknaderna i norr och sin ansvarsfulla personlighet är jag också övertygad om att Lars kommer att skapa stort värde för såväl våra existerande som nya kunder i norra Sverige.

Lars tillträder sin tjänst den 19:e september.

För ytterligare information, vänligen kontakta Mathias Wideroth, mathias.wideroth@scanlog.se, 0707–934050.

 

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) är ett svenskägt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Vi brinner för Responsible Logistics – en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan och hög kvalitet. Scanlog har ett fyrtiotal medarbetare på fyra kontor i Sverige, omsätter ca 500 mkr och blev av Dagens Industri utnämnt till Gasellföretag 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss