Mikael Larsson tillbaka till Scanlog

Mikael Larsson tillbaka till Scanlog

 Malmö 9 mar, 2023

 

Scanlog – den skandinaviska logistikspecialisten som brinner för Ansvarsfull Logistik, meddelade idag att företaget tillsatt tre nya tjänster i form av tre Commercial Directors för respektive affärsområde. Mikael Larsson har tillträtt tjänsten som Commercial Director Air Freight Solutions.

 

Mikael Larsson har en lång historia med Scanlog då han var med och byggde upp Scanlogs flyg- och sjöverksamhet de första åren efter bolagets grundande. Därefter har han bland annat arbetat som Sverigechef för Cargo-Partner och de senaste åren varit ansvarig för DSV:s flygfrakt- och expressverksamhet. Mikael har därmed en lång erfarenhet från internationell transportlogistik och är sedan den 1 december tillbaka på Scanlog.

 – Jag är fantastiskt glad över att Mikael har valt att komma tillbaka till Scanlog, säger Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

 

Pandemin och de senaste årens utmaningar på de globala fraktmarknaderna har tydligt visat betydelsen av väl fungerande flygfrakt, samtidigt som kraven på hållbara värdekedjor ökar. Mikael tillför synnerligen gedigen kompetens inom flygfrakt i dess bredaste bemärkelse och är dessutom en av Sveriges absolut skarpaste flygfraktmäklare. Jag är därför övertygad om att Mikael kommer att skapa stort värde för såväl våra existerande som nya kunder inom vårt koncept Alltid Klimatkompenserad Flygfrakt.

 

Ett helhetsansvar

Tjänsten som Commercial Director innebär ett kommersiellt helhetsansvar för produkten och dess utveckling framåt. Scanlog befinner sig i en tillväxtfas och för att möjliggöra fortsatt tillväxt med bibehållen kvalitet och struktur har bolaget tillsatt en kommersiell chef för respektive produkt: sjö, flyg samt järnväg och väg. Allt i enlighet med Scanlogs koncept Ansvarsfull logistik. 

 – Det känns väldigt tillfredställande att få arbeta nära våra kunder för att utveckla hållbara logistiklösningar, något som jag saknat när jag varit borta från Scanlog, säger Mikael Larsson.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Ytander, martin.ytander@scanlog.se, 0707 – 934050

 

Scandinavian Logistics Partners AB (www.scanlog.se) är ett svenskägt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Vi brinner för Responsible Logistics – en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan och hög kvalitet. Scanlog har ett femtiotal medarbetare på fyra kontor i Sverige och ett i Norge, omsätter ca 500 mkr och blev utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri  år 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss