Ny Commercial Director Sea Freight Solutions på Scanlog

Ny Commercial Director Sea Freight Solutions på Scanlog

 

Scanlog – den skandinaviska logistikspecialisten som brinner för Ansvarsfull Logistik, meddelade idag att Myriam Nyström, tidigare operativt ansvarig för sjöfrakt på Scanlog har tillträtt tjänsten som Commercial Director Sea Freight Solutions.

 

-Myriam har visat framfötterna och tagit sig an en kommersiell roll och utvecklat vår produkt under en utmanade tid. Hon har verkligen sinne och fingertoppskänsla för affärsmannaskap och hanterar våra kunder och leverantörer på ett föredömligt sätt, säger Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

Den senaste tiden har Scanlog inrättat tre nya funktioner i form av tre kommersiella chefer för respektive affärsområde. Myriam var tidigare operativt ansvarig för sjöfrakt på Scanlog och får nu en kommersiell roll i bolaget med fokus på produktutveckling.

-Min förhoppning är att jag kan nyttja min operationella erfarenhet för att hitta ännu effektivare kommersiella lösningar som hjälper våra kunder och samtidigt stärka våra relationer till våra leverantörer och samarbetspartners. Jag drivs av att göra det bästa för kunden och företaget och utvecklas tillsammans. Jag har äran att jobba på en otroligt rolig arbetsplats, med högt i tak där man får stöttning från kollegor och chefer, säger Myriam Nyström.

Scanlog satsar på internrekryteringar

 

Myriam har arbetat på Scanlog i flera år inom olika befattningar. Tjänsten som Operations Manager Sea Freight Solutions tar Therese Bech över, tidigare Logistics Specialist på Scanlog.

 

-Vi har under de senaste månaderna gjort ett flertal internrekryteringar. Jag känner en stolthet över att det finns möjligheter för våra medarbetare att utvecklas och ta sig an nya utmaningar internt på Scanlog. Det är en styrka för oss som bolag att bibehålla och utveckla kompetensen internt, säger Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Ytander, martin.ytander@scanlog.se, 0706754121

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss