Robin Stenmark ny försäljningschef på Scanlog

2024-05-16

Scanlog – den skandinaviska logistikspecialisten som brinner för Ansvarsfull Logistik, meddelade idag att Robin Stenmark har utsetts till Vice President Air & Sea and Sales med ett övergripande kommersiellt ansvar för Scanlogs försäljningsarbete.

Robin Stenmark har arbetat inom logistikbranschen i snart 15 år, främst med flyg- och sjöfrakt. Han kommer närmast från Spedman Global Logistics där han var affärsutvecklingschef.

– Scanlog fångade mitt intresse eftersom de skiljer ut sig mycket från andra företag i branschen med sitt fokus på hållbarhet och ansvarsfull logistik. Jag vill vara med och göra skillnad, och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra kunder jobba med att minska klimatpåverkan och samtidigt öka kostnadseffektiviteten i försörjningskedjor och transportupplägg.

Som försäljningschef kommer Robin ha övergripande ansvar för hela Scanlogs försäljningsverksamhet samt för affärsutvecklingen inom sjö- och flygsegmenten och ingå i Scanlogs ledningsgrupp.

– Med hans starka värderingar, kompetens och driv är Robin helt rätt för Scanlog i den snabba utvecklingsfas vi nu befinner oss i, säger Mattias Ljungberg Scanlogs vd. Robin tror verkligen på det Scanlog som vi är på väg att skapa – ett hållbart företag som arbetar med logistik och jag är övertygad om att han kommer bidra med positiv energi och skapa stort värde för våra kunder.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mattias Ljungberg, +46 72 513 26 16, mattias.ljungberg@scanlog.com

 

 

Scandinavian Logistics Partners AB (www.scanlog.com) är ett skandinaviskt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Vi brinner för Responsible Logistics – en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan och hög kvalitet. Scanlog har ett femtiotal medarbetare på fyra kontor i Sverige och ett i Norge, omsätter ca 500 mkr och blev utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri år 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss