Scanlog öppnar kontor i Norra Norrland

Det svenska logistikföretaget Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) fortsätter sin satsning på norra Sverige och etablerar ett nytt försäljningskontor i Skellefteå.

 

Det blir Scanlogs första kontor utanför de tre storstadsregionerna och det fjärde i Sverige, tidigare i höstas öppnade man också ett kontor på Gardermoen utanför Oslo.

 

– Inte minst pandemin och följdverkningarna av oroligheterna i både vår närhet och i världen generellt har visat att de globala försörjningskedjorna är sårbara, säger Lars Widelund som ansvarar för det nya kontoret som Senior Business Development Manager på Scanlog. Att befinna sig i den geografiska utkanten av Europa gör utmaningarna ännu större. Betydelsen av en kreativ och ansvarsfull logistikpartner kan därför inte överskattas säger Lars, och jag ser verkligen framemot att göra något som nu på riktigt kan skapa mervärde för det regionala näringslivet.

 

– Vi är fantastiskt glada över att få möjlighet att bistå industrin och handeln i Norr- och Västerbotten i den gröna omställningen, säger Scanlogs styrelseordförande och grundare Mathias Wideroth. Scanlogs fokus på hållbara internationella transportlösningar där järnväg och sjö nyttjas för långväga transporter, där lastbilar med alternativa bränslen används för distribution och där flygfrakt när den verkligen behövs alltid klimatkompenseras, går hand i hand med de ambitioner som tydligt tar sig uttryck i utvecklingen i norra Sverige.

 

Scanlogs kontor återfinns på Åkarnas hus i Skellefteå.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lars Widelund, lars.widelund@scanlog.se, 076 – 8235110

Mathias Wideroth, mathias.wideroth@scanlog.se, 0707 – 934050

 

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) är ett svenskägt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Vi brinner för Responsible Logistics – en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan och hög kvalitet. Scanlog har ett femtiotal medarbetare på fyra kontor i Sverige och ett i Norge, omsätter ca 500 mkr och blev av Dagens Industri utnämnt till Gasellföretag 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss