Multimodula transporter

Scanlogs multimodala sjö- och järnvägssystem är specialdesignade för import av dagligvaror, livsmedel och drycker från Europa till Skandinavien. Genom att utnyttja transportbärare som redan använts för exportlast skapar vi optimal kostnads- och miljöeffektivitet.

Vårt dörr-till-dörr åtagande innebär att vi hämtar gods från producenter i Europa och levererar till våra terminaler i Belgien för omlastning till specialdesignade containers och järnvägsvagnar. Efter transport med fartyg och järnväg till våra terminaler i Göteborg och Hallsberg lastas godset om till lastbil för distribution till slutkunder på förutbestämd leveranstid.

Med dagliga upphämtningar hos producenter i Europa erbjuder vi en miljömässigt fördelaktig transport till Skandinavien med fasta ledtider till mycket konkurrenskraftig kostnad.

Huvudansvarig för
Multimodala Transporter:
Huvudansvarig för Multimodala Transporter:

Intresserad av våra lösningar?

Våra handplockade medarbetare har lång erfarenhet och hög kompetens, har du några frågor eller vill du få ett prisförslag? Fyll i formuläret genom att klicka på respektive knapp nedan, så återkommer vi så fort vi kan.

Få Prisförslag

Kontakta oss