Vi söker nu en Pricing manager flyg till vårt team

Pricing manager

 

Om jobbet

Har du några år i logistikbranschen och en kommersiell ådra så kan detta var nästa steg i din karriär och personliga utveckling. Som Pricing Manager flyg, kommer du vara en del av det kommersiella teamet i företaget med fokus på spot förfrågningar från våra kunder samt globala nätverk. I arbetet ingår kontakt med alla parter i leveranskedjan från kunder till åkerier, flygbolag, terminaler och andra leverantörer. Du erbjuds en kreativ arbetsmiljö där du får mycket utrymme eftersom Scanlog är i en utvecklingsfas och hela tiden strävar efter förbättring och effektivisering i allt vi gör.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Svara på förfrågningar från agenter och direkta kunder
  • För förfrågningar ta fram transportlösningar för varje enskilt fall
  • Ta fram kostnader genom kontakter med leverantörer
  • Aktivt genomföra merförsäljning och nyförsäljning genom givna kanaler
  • Daglig kontakt med kunder och samarbetspartners
  • Test och utvärdera våra e-verktyg i och med att vi ständigt söker mer avancerade verktygsstöd för vår verksamhet.

 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av logistikbranschen. Du har goda kunskaper i engelska och svenska och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Övriga språk är meriterande.

Som person är det viktigt att du har viljan och drivet att skapa ett bra ekonomiskt resultat. Du behöver ha en hög flexibilitet för att hantera en ständigt föränderlig verksamhet och kunna fatta snabba beslut. Rollen innebär många kontaktytor på daglig basis och din känsla för service och kommunikation är viktig. I botten har du ett uttalat affärsmannaskap.

 

Scandinavian Logistics Partners AB (www.scanlog.se) är ett skandinaviskt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Vi brinner för Responsible Logistics – en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan och hög kvalitet. Scanlog har ett femtiotal medarbetare på fyra kontor i Sverige och ett i Norge, omsätter ca 500 mkr och blev utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri år 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.

 

Sök tjänsten här

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss