Scanlog expanderar till Norge

Snabbväxande logistikföretaget Scanlog – Scandinavian Logistics Partners (Di Gasell tre år i rad 2017, 2018 och 2019) öppnar nu sitt första kontor i Norge.

 

Scandinavian Logistics Partners AS med Vegard Kristiansen som Daglig Leder/Managing Director slår idag upp dörrarna till kontoret på Gardermoen utanför Oslo.

 

Med initialt fyra medarbetare kommer kontoret ha samma fokus på Ansvarsfull Logistik som det svenska moderbolaget, specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg, inklusive tullhantering för norska kunders export och importflöden.

 

Vegard Kristiansen har lång erfarenhet från den norska och internationella logistikbranschen både som ledare och ägare. Tillsammans med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrund från bland annat Panalpina går Vegard också in som partner i det nya norska bolaget.

 

– Jag ser verkligen framemot att tillsammans med vårt nya team i Oslo och teamen i Stockholm, Göteborg och Malmö äntligen kunna erbjuda norska kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter till och från Norge med alla transportsätt och på ett fullt transparent sätt, säger Vegard. Scanlogs fokus på Ansvarsfull Logistik – en kostnadseffektiv logistik med minskad miljöpåverkan och högre kvalitet där digitalisering är centralt passar inte bara mitt eget sätt att tänka, det är något som verkligen saknats på den norska marknaden.

 

– Norge är en spännande marknad för Scanlog där flera av våra kunder redan har en betydande verksamhet som vi nu kan stödja på ett ännu mer effektivt sätt, säger Scanlogs koncernchef Mattias Ljungberg. Jag är övertygad om att Vegard tillsammans med det starka team vi rekryterat och med den samlade erfarenhet och kännedom om de specifika förhållandena på logistikmarknaderna i Norge de besitter kommer att skapa stort värde för såväl våra existerande som nya kunder i Norge.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mattias Ljungberg, mattias.ljungberg@scanlog.se, 072-513 26 16

Vegard Kristiansen, vegard.kristiansen@scanlog.no, +47 91557049 

 

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) är ett svenskägt logistikföretag specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg. Vi brinner för Responsible Logistics – en ansvarsfull logistik fokuserad på kostnadseffektivitet, minskad miljöpåverkan och hög kvalitet. Scanlog har ett fyrtiotal medarbetare på tre kontor i Sverige och ett i Norge, omsätter ca 500 mkr och blev av Dagens Industri utnämnt till Gasellföretag 2017, 2018 och 2019. Scanlog är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss