Scanlog söker medarbetare till sin flyg- och sjöfraktsavdelning

Som anställd hos oss hjälper du till att sköta den dagliga transportplaneringen för Scanlogs kunder. I arbetet ingår kontakt med alla parter i försörjningskedjan från kunder till flygbolag, rederier, terminaler, distribution och andra leverantörer. Du blir en del av teamet för att ge våra kunder och andra relationer den bästa upplevelsen av oss.

Till vardags arbetar du i team med dina kollegor. Scanlog är ett ungt och modernt företag som kontinuerligt arbetar med sina tre fokusområden: ansvarsfull logistik, digitalisering och sina medarbetare.

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Svara på förfrågningar från kunder och agenter
  • Daglig registrering och tullklarering av försändelser till/från hela världen
  • Att hitta optimala lösningar för kunder och agenter
  • Aktivt använda möjligheter för försäljning till kunder och relationer
  • Daglig kontakt med kunder och partners
  • Uppföljning och kontinuerlig kontroll av alla transporter som Scanlog utför
  • Rapportering, fakturering mm.
  • Hantera klagomål

Om dig

Viktigast av allt är din personliga inställning, vilja och drivkraft för att skapa goda resultat. Den sökande bör ha viss branscherfarenhet inom flyg- eller sjöfrakt och bör ha operativ erfarenhet inom detta Du måste ha en hög grad av flexibilitet för att hantera en ständigt föränderlig bransch och kunna fatta snabba beslut. Rollen innebär många beröringspunkter dagligen och din förmåga att utföra god service och kommunikation är viktig. Om du inte har gått DGR-kursen vill vi att denna person går denna så snart som möjligt. Goda kunskaper i norska och engelska.

Om arbetsgivaren

Scanlog är ett ungt företag i Norge som startade i augusti 2022. Vårt moderbolag i Sverige har tre år i rad utsetts till Gasellföretag som tilldelas Sveriges snabbast växande företag. Det är ett helt oberoende svenskägt företag med fokus på globala transportlösningar. Kunderbjudandet är internationella logistiklösningar med alla typer av transportsätt: flyg, sjö, bil och järnväg.

Vi brinner för ansvarsfull logistik – kostnadseffektiva, miljömässiga och hållbara lösningar. Fullt ansvar för levererad kvalitet och socialt ansvar där vi verkar.

Vi finns i supermoderna lokaler på Økern Portal.

 

Arbetsgivare: Scandinavian Logistics Partner (Scanlog)

Titel: Logistikmedarbetare

Anställningsform: Fast

Start: Så snart som möjligt

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss